اِثَّلاثا ٩ رمضان ١٤٤٥                 Tuesday 3 March 2024                     ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند   
.: ورود به حساب کاربری :.
نام کاربری:
رمز عبور:
.: تبلیغات :.
.: اخبار :.
«قهوه تلخ» کار خود را از نو آغاز می کند
----------------------------
سیمین دانشور، درگذشت+ تصویر
----------------------------
انگیزه مجموعه‌داران از گردآوری آثار هنری چیست؟
----------------------------
عینک واقعیت افزوده گوگل+ تصویر
----------------------------
خلاقیت بخشی از دیوانگی است
----------------------------
عرضه خودکارهای سه‌بعدی+ تصویر
----------------------------
حالا رویاها دیده می‌شوند
----------------------------
سازندگان پت پستچی و تلی تابیز: صنعت انیمیشن بریتان
----------------------------
جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت/صحبتهای فرهادی+ تصویر
----------------------------
مصاحبه پانته آ واعظ نیا در کیهان کاریکاتور+ تصویر
----------------------------
.: پیوندها :.
گل آقا
قهوه تلخ
وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی
Digital Dream Art
دانلود نرم افزار
ایران کارتون
آدرس اینترنتی بانکها
کلوب ماد ایران
سپنتا
ایران هاست
سنترال وب
شرکت تجارت الکترونیک پارسیان
صرافی رویال
مخابرات تهران
برق تهران
همراه اول
صبا نت
تامین اجتماعی
انجمن صنفی گرافیک
سازمان امورمالیاتی کشور
تصویر سبز فردا
مرجع ابزارهای فتوشاپی
خلاقیت بخشی از دیوانگی است
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ آذر
بنا بر نتایج پژوهشی که بر روی یک میلیون نفر در جهان صورت گرفته، خلاقیت بخشی از بیماری‌های روانی است که به ویژه نویسندگان مستعد آنند.

 برای مثال، در خود فرورفتگی و علایق خاص یک بیمار اوتیسم یا کسی که با تکانش شیدایی (Manic Drive) ناشی از اختلال دو قطبی (شیدایی - افسردگی) مواجه شده، می تواند برای تمرکز بر خلق یک اثر یا ممارست لازم برای آفرینش یک اثر هنری ضروری تلقی شود.

 
به طور مشابهی ممکن است آنچه افکار پریشان و بدون قاعده در بیماران اسکیزوفرنیک نامیده می شود، در حقیقت همان جرقه های اصلی شکل دهنده یک شاهکار هنری باشد.
دکتر کیاگا می گوید: اگر بتوان به نشانگان و خلق و خوی ویژه یک بیمار روانی از نظرگاه سودمندی آنها نگریست، آنوقت رویکردی جدیدی به درمان پدید خواهد آمد. در این صورت، بیمار و درمانگر باید بر سر آنچه قرار است درمان شود و بهایی که در این راه باید پرداخت شود به توافق برسند
به گفته او رویکردهای فعلی به بیماریهای روانی معمولا به این اختلالاتT سیاه و سفید نگاه می کنند و بر اساس چنین دیدگاهی درمان عبارت است از حذف امراض و نشانگان بیماری.
بتث مورفی، رئیس بخش اطلاعات مرکز تحقیقاتی مایند (Mind) هم می گوید ویژگی های شخصیتی کسانی که اختلال دوقطبی (شیدایی – افسردگی) دارند می تواند به آنها در انتخاب شغلی که در آن شانس موفقیت بیشتری دارند کمک کند.
با این حال بتث مورفی می گوید که نباید همه کسانی که به اختلالات روانشناختی مبتلا هستند را نوابغ خلاقی که با مشکلات روحی - روانی دست و پنجه نرم می کنند تصور کرد.
 به گفته این پژوهشگر آنچه اهمیت دارد این است که درمانگران و مراکز درمانی اطمینان یابند اطلاعات و خدماتی که شایسته مراجعان است به آنها ارایه دهند.
میشل رابرتز
بر اساس پژوهشی که موسسه سوئدی کارولینسکا انجام داده، نویسندگان معمولا بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به اختلالات روانی چون اضطراب، اختلال دو قطبی (شیدایی - افسردگی)، اسکیزوفرنیا و وابستگی به مواد اعتیادآور هستند.
احتمال خودکشی در میان نویسندگان تقریبا دو برابر مردم عادی است.
پس از نویسندگان، رقصنده‌ها و عکاس‌ها در رتبه بعدی ابتلا به اختلال دو قطبی (شیدایی - افسردگی) قرار دارند.
با این حال، اگر افراد فعال در مشاغل خلاق را به صورت یک گروه فرض کنیم، آنها نسبت به گروه‌های دیگر جامعه در میزان ابتلا به اختلالات روانپزشکی تفاوت چشمگیری ندارند.
اگرچه بنابر نتایج تحقیقی که در ژورنال پژوهش‌های روانپزشکی منتشر شده احتمال آنکه این گروه از افراد به بیماریهایی چون بی اشتهایی مزمن و اوتیسم مبتلا شوند بیشتر از دیگران است.
دکتر سایمون کیاگا سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید که یافته های جدید می توانند نحوه نگرش به این بیماریها را تغییر دهند و به تشخیص نشانه های چنین بیماریهایی کمک کنند.
 
Copyright © 2001-2024 Gozareh, Co,Ltd. All Rights Reserved. کليه حقوق اين وب سايت براي شرکت گزاره های ماندگار هنر محفوظ است ۱۴۰۳ -۱۳۸۰
Powered By Gozareh